Rauhallista joulua!

Vuosi lähenee loppuaan, ja keskitalven juhla valtaa koko ensi viikon. Koska pyhät estävät tehokkaasti palkka-aineistojen lähettelyn pankkiin, vietämme myös Fanitassa joulua ja seuraava palkanmaksu on normaalisti viikolla 1, eli pe 3.1.2020. Kiireisissä tapauksissa saa silti ottaa yhteyttä, kuten tähänkin asti!

Sivukulujen suhteen näyttää siltä, että vuosi 2020 alkaa hiukan isommalla prosentilla kuin nyt, eli kerroin olisi 0,822.  Osassa maksuista on ollut laskua, osassa nousua, ja keskiarvoisesti kulumme ovat hiukan kasvaneet, mutta tarkkaillaan tilannetta. Mahdollisista korotuksista tiedotetaan tammikuun aikana.

Palkanlaskentaohjelma on kehittynyt kiitettävästi, mutta siitä syystä sen maksut tulevat myös nousemaan 2020.  Vaihtoehtoja tutkaillaan, mutta on mahdollista että provisio nousee jossain kohtaa ensi vuonna. Isoja korotuksia ei kuitenkaan ole luvassa, puhutaan ehkä eurosta tai kahdesta.

Toivotamme rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta! Seuratkaa sivustoa täällä ja Facebookissa, niin pysytte kärryillä muutoksista!