Uusi palkanlaskenta käytössä

1.4.2022 alkaen olemme alkaneet siirtää palkanmaksua toiseen ohjelmaan, ja nyt se on käytössä täysipainoisesti.

Käy osoitteessa Palkkaus.fi – Työntekijä perustamassa itsellesi maksuton tili, josta voit käydä tarkistamassa laskelmasi. Palvelu lähettää sähköpostiisi ilmoituksen aina kun uusi laskelma on nähtävillä.

Näin saamme laskelmat kaikille tietoturvallisesti!

Sähköpostilaskelmia ei enää lähetetä kuin erikoistapauksissa.

Muutoksia huhtikuun alusta

Samaan aikaan kun laskutusosoite muuttuu, joudumme myös tekemään pienen korotuksen minimipalkkioon.

1.4.2022 lähtien minimipalkkio on 20 € ja läpilaskutuksen palkkio 10 €. Muuten kulurakenne pysyy samana kuin ennenkin.

31.3.2022 mennessä lähteneihin laskuihin sovelletaan nykyistä palkkiota, eli korotettu palkkio peritään vasta 1.4. alkaen lähetetyistä laskuista.

Aurinkoista kevättä!

Uutta yritystä käynnistellään pikkuhiljaa, tämän koronan aiheuttaman hiljaiselon ja opiskelun ohessa.

Päivittelen tänne aika ajoin muistuttaakseni että jossain vaiheessa jatketaan, ja vähän leveämmällä kattauksella tällä kertaa. Musiikkialan tueksi tulee graafisia suunnittelupalveluja, ja tarjontaan lisätään vielä kirjanpidon palveluja sekä kuljetuspalvelu, kunhan suunnitelmat etenevät.

Ottakaa rokotukset ja koittakaa kestää!

Huhtikuuta odotellessa

Kevät tulee ja uudet tuulet sen mukana. Meillä opinnot etenevät, ja toivottavasti viimeistään tulevan syksyn aikana ollaan uusin voimin liikenteessä. Tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, että Facebookissa ja Twitterissä sivun nimi on nyt Fanitage Oy. On siis perustettu uusi yritys, jonka puitteissa tullaan jatkamaan kunhan asiat selkiintyvät.

Nimenmuutos johtuu teknisistä syistä (uusi yhtiö on perustettu ennen kuin vanha on purettu), mutta se ei muuta mitään. Uusia toimialoja tulee uuden yhtiön myötä, joten toimintamme monipuolistuu. Siitä sitten myöhemmin enemmän.

Ollaan yhteyksissä!