Lauluvalmennus alkaa

Lauluvalmennus on Fanitan uutta toimintaa. Ensimmäiset valmennettavat pyritään ottamaan vastaan vuoden 2016 joulukuun aikana.

Laulaja Taage Laiho on aiemmin opettanut nuoria laulajia Lifeline Productionsin sekä Turku Rock Academyn riveissä. Nyt on tarjolla valmennusta nuorille ja aloitteleville laulajille oman yrityksen puitteissa.

Ennen kuin asiakas sitoutuu valmennukseen, sovitaan tutustumiskäynti (alennettuun hintaan), jonka aikana selvitetään valmennettavan lähtötasoa ja tavoitteita, sekä käydään läpi yhteiset pelisäännöt. Yhden oppitunnin kesto on aina 50 min, myös tutustumiskäynnillä.

Lauluvalmennusta koskevissa asioissa soita tai tekstaa numeroon 0400 383166. Ilmoitamme myöhemmin myös erillisen sähköpostiosoitteen, jonka kautta hoidetaan valmennukseen liittyviä asioita. Laskutusasioissa sähköposti on edelleen fanitanet@gmail.com.